2014-04-03 09:28:15
Φωτογραφία για ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
H ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνει για ολόκληρη τη χρονιά 2014, "Μέγας Χορηγός" των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ολυμπιακής Παιδείας και προώθησης των Ολυμπιακών Αξιών, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Η σχετική συμφωνία ολοκληρώθηκε χθες μεταξύ του Προέδρου της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρου Κούβελου και του Προέδρου των ερυθρόλευκων κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ΕΘΝ.Ο.Α. ετοιμάζει ήδη το φετινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας», το οποίο τείνει να καθιερωθεί ως θεσμός, καθώς υλοποιείται με επιτυχία για τέταρτη χρονιά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών της χώρας. Φέτος το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με βάση το τρίπτυχο «Συμμετέχω - Μαθαίνω - Διασκεδάζω» και αφορά μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης από ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες, στις 11 Απριλίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00 το πρωί, με τη τέχνη της χαρτοδιπλωτικής θα δημιουργήσουν το μεγαλύτερο λευκό περιστέρι ειρήνης με παραδοσιακά λευκά χάρτινα καραβάκια που θα κατασκευάσουν τα ίδια τα παιδιά και θα τοποθετήσουν σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού σταδίου, εκεί όπου το 1896 αναβίωσαν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Για τη χορηγία αυτή θα δοθεί και συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ