2014-04-03 11:17:04
Φωτογραφία για Μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός
Μόνο νίκη ψάχνει απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Μάλαγα, στο πλαίσιο της 13ης - και προτελευταίας - αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.

Οι «πράσινοι» εξασφαλίζοντας το ροζ φύλλο αγώνα «αγκαλιάζουν» την πρόκριση στα play-offs της διοργάνωσης ενώ με νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές ή με ήττα της Φενέρ στη Βιτόρια από την Λαμποράλ «κλειδώνουν» και μαθηματικά το εισιτήριο στους «8».

Σε αντίθετη περίπτωση το πράγμα δυσκολεύει καθώς το «τριφύλλι» θα χρειάζεται τη νίκη στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τους «ερυθρόλευκους» και ενδεχομένως αυτή να μην του είναι αρκετή για την πρόκρισή του.

Σε έναν από τα κρισιμότερα φετινά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης. Προβλήματα στο… στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν υπάρχουν και έτσι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Σχεδόν πλήρης ήρθε στην Αθήνα και η Μάλαγα. Στην αποστολή της ισπανικής ομάδας συμπεριλήφθηκαν και οι - μέχρι πρότινως τραυματίες - Νικ Κέινερ-Μέντλεϊ, Σέρχι Βιδάλ και Ράφαελ Χετσχάιμερ με τον τελευταίο πάντως να μένει εκτός αποστολής και να συνοδεύει την ομάδα προκειμένου να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.


Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία της 13ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague

Ε’ όμιλος

Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα 91-63

Παναθηναϊκός-Ουνικάχα Μάλαγα 03/04, 21:30

Λαμποράλ Κούτσα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 03/04, 21:30

Εφές Αναντολού-Ολυμπιακός 04/04, 21:00

Βαθμολογία Ε’ ομίλου (σε 12 αγωνιστικές)

Μπαρτσελόνα 12-0

Αρμάνι Μιλάνο 9-3

Ολυμπιακός 6-6

Παναθηναϊκός 6-6

Ουνικάχα Μάλαγα 5-7

Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ 5-7

Λαμποράλ Κούτσα 3-9

Εφές Αναντολού 2-10 Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ