2014-04-03 14:01:04
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΜΑΤΣ! (PHOTOS)
Μάντζαρης, Λοτζέσκι και Ντάνστον, είναι οι μόλις τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που φέτος δεν έχουν χάσει ούτε ένα ευρωπαϊκό ματς, από τους 18 αθλητές που έχει στην διάθεση του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το φαινόμενο με τους συνεχείς τραυματισμούς φέτος έχει πλήξει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία βλέπει από την αρχή της χρονιάς παίκτες της συνεχώς να απουσιάζουν εξαιτίας προβλημάτων. Τέτοια κακοδαιμονία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, μέσα σε μία σεζόν, δεν έχει προηγούμενο.

Οι Λο (χάνει την σεζόν), Σίμονς, Πέτγουεϊ, Σπανούλης, Πρίντεζης, Περπέρογλου, αλλά και ο Σλούκας, φέτος ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα τραυματισμών. Άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό, άλλοι σε μικρότερο, αλλά είναι γεγονός πως από το ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις, όπως και δώσει λίγα επίσημα ματς, έχοντας όλους τους παίκτες της ετοιμοπόλεμους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Euroleague φέτος μοναχά τρεις παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν χάσει ούτε ένα ματς, έχοντας δώσει το "παρών" και στις 22 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ερυθρολεύκων, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr". Ο λόγος για τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Μπράιαντ Ντάνστον και Ματ Λοτζέσκι.


Από εκεί και πέρα, μοναχά ο Κώστας Σλούκας έχει χάσει ένα ματς (21 παιχνίδια) και δύο ο Στράτος Περπέρογλου (20 παιχνίδια), ενώ όλοι οι άλλοι έχουν απουσιάσει από τουλάχιστον τρεις αναμετρήσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Euroleague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει χάσει έξι αγώνες (16 παιχνίδια), καθώς πέρα από τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει (θα χάσει και το ματς με την Εφές) ήταν και τιμωρημένος από την διοργανώτρια αρχή για το επεισόδιο που είχε γίνει στο ματς με την Γαλατασαράι.

Εντυπωσιακό, επίσης, το γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέτος έχει χρησιμοποιήσει 18 (!) παίκτες του στην διοργάνωση.

O πίνακας με τις συμμετοχές και τα στατιστικά των παικτών φέτος στην Euroleague:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ