2014-04-04 10:15:02
Φωτογραφία για Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν νέα σκίτσα του επερχόμενου iPhone 6
Oι φήμες καλά κρατούν για το νέο iPhone 6 και μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες διέρρευσαν και τα πρώτα σκίτσα, τα οποία δείχνουν ότι η Apple ετοιμάζει την κυκλοφορία δύο μοντέλων με διαφορετικά μεγέθη οθονών. Στα νέα concepts που προέκυψαν και είναι πολύ κοντά στις εικόνες που υποτίθεται ότι τραβήχτηκαν σε εγκαταστάσεις της κατασκευάστριας Foxconn, εμφανίζεται ένα μοντέλο με οθόνη 4,7 ιντσών, με διαστάσεις στα 137 x 66 x 7 χιλιοστά και το αμέσως μεγαλύτερο θα περιλαμβάνει πάνελ οθόνης 5,7 ιντσών με συνολικές διαστάσεις 157 x 77 x 6,7 χιλιοστά, λίγο πιο ψηλό έναντι του Samsung Galaxy Note 3 αλλά πιο στενό και λεπτό.

Ακόμη, στα νέα σκίτσα φαίνεται ότι τα νέα iPhone διαφοροποιούνται σχεδιαστικά, αποκτώντας πιο στρογγυλεμένες άκρες και μονοκόμματα κουμπιά έντασης, ενώ η υποδοχή των ακουστικών έχει τοποθετηθεί στην δεξιά αντί στην αριστερή μεριά της συσκευής. Το iPhone 6 λέγεται πως θα διακρίνεται για το εξαιρετικό λεπτό του προφίλ και βάρος.


Με βάση αυτά τα σκίτσα, ο Martin Hajek δημιούργησε ένα ζεύγος 3D εικόνων για να δούμε πως ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι το iPhone 6, εφόσον ισχύσουν τα παραπάνω, σχετικά με την εξωτερική του όψη και για πολλοστή φορά η εταιρία δείχνει να καταφεύγει και πάλι στην επιλογή μεταλλικού σασί με κομψή εμφάνιση. Ωστόσο, τίθενται πολλά ερωτήματα υπό συζήτηση, όσον αφορά το γιατί η οπίσθια κάμερα προεξέχει έστω και ελάχιστα, ενώ άλλες πηγές υποστηρίζουν πως η συσκευή θα περιέχει αισθητήρα κάμερας στα 8 megapixel με διάφραγμα φακού f/1,8.

Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο ώστε να δούμε επίσημα εάν το iPhone 6 θα φέρει νέες αλλαγές και ποια τα επόμενα σχέδια της Apple. 
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ