2014-04-04 12:20:30
Φωτογραφία για Ξανά Καλλίρης και Λιβιεράτος για μία live εμφάνιση στην Πάτρα
Δύο γνωστοί και δημοφιλείς τραγουδιστές της εγχώριας ποπ μουσικής σκηνής που συνεργάζονται τον τελευταίο καιρό και έχουν μάλιστα πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις στην Αθήνα (όπως στο Dream city North στα Μελίσσια) και στην περιφέρεια, ο Θάνος Καλλίρης και ο Λάμπης Λιβιεράτος θα εμφανιστούν live στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στις 11 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τραγουδιστές θα εμφανιστούν στο Disco Room όπου είχαν ξαναέρθει και ξεσηκώσει με το κέφι και τα τραγούδια τους το κοινό, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.

Οι δύο γνωστοί καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες μέσα στη δεκαετία του ’90, αναμένεται να ερμηνεύσουν όλες τις επιτυχίες τους αλλά και το ντουέτο όπου είχαν συνεργαστεί, το κομμάτι «Ο παλιός είναι αλλιώς» που ακούγεται ακόμα πολύ ευχάριστα στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ.

Ο Θάνος Καλλίρης να θυμίσουμε ότι με τους Bang (τον Βασίλη Δερτιλή) είχε συμμετάσχει και στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 1987 με το κομμάτι «Stop» κερδίζοντας την 10η θέση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ