2014-04-04 22:34:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Απάντηση της ΔΕΥΑΠ για τα αποχετευτικά έργα στο Ρίον και στον Άγιο Βασίλειο
Τα έργα κατασκευής των αποχετευτικών αγωγών στις παραλιακές οδούς Ρίου και Αγίου Βασιλείου έχουν ολοκληρωθεί ταχύτατα και ήδη έχει αρχίσει η αποκατάσταση της οδού Ποσειδώνος στο Ρίο με σκυρόδεμα σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες.

Σε επιτόπια αυτοψία που διενεργήθηκε χθες, Τετάρτη 3/4/12, από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ της ΔΕΥΑΠ κ. Αντώνιο Κότσαλη και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, δόθηκαν οι απαραίτητες εντολές για την εντατικοποίηση των εργασιών και την ολοκλήρωση, προ των εορτών του Πάσχα, της αποκατάστασης με σκυρόδεμα των παραλιακών οδών Ρίου και Αγίου Βασιλείου.

Ακολούθως προβλέπεται να γίνουν οι εργασίες τελικής αποκατάστασης του οδοστρώματος με ασφαλτικό τάπητα και ήδη οι εργασίες αυτές έχουν ξεκινήσει στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου .

Τα ανωτέρω έργα, όπως είχε δεσμευτεί η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ, υλοποιούνται κατά τη χειμερινή περίοδο, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, λόγω των καιρικών συνθηκών, προκειμένου να ολοκληρωθούν και να αποδοθούν προς χρήση.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των συνδημοτών για την όχληση η οποία οφείλεται στην κατασκευή ενός μεγάλου και αναγκαίου έργου της αποχέτευσης και απορρύπανσης του Πατραϊκού Κόλπου, συνολικού μήκους άνω των 90 χιλιομέτρων εξαιρετικά χρήσιμου για τους πολίτες.
attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ