2014-04-05 12:45:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Πρωταθλητής Κροατίας και επικίνδυνος ο αντίπαλος του Τάσου Μπερδέση
O αριστερόχειρας και κάτοχος της επαγγελματικής ζώνης της Κροατίας στα lightheavyweight Mirzet Bajrektarevic θα βρεθεί στο δόμο του Τάσου Μπερδέση στο THE BATTLE 10 της Πάτρας στις 4 Μαίου.

Ο Κροάτης πυγμάχος έχει 8 νίκες με 4 Νοκ Άουτ και μία μόλις ήττα και είναι στο ΝΟ 208 της παγκόσμιας κατάταξης , 6 θέσεις δηλαδή πιο ψηλά από τον Έλληνα πρωταθλητή. Ότι είναι ο κάτοχος της επίσημης επαγγελματικής ζώνης της Κροατίας, τα λέει όλα, αφού η βαλκανική χώρα φημίζεται για την πυγμαχία της.

Δείτε εδώ το επίσημο προφίλ του Mirzet Bajrektarevic στο boxrec.com

Δείτε τον θεαματικό και πολύ γρήγορο αντίπαλο του «Stolen Dreams" στο video (μαύρο σορτσάκι)

Ο Πατρινός πυγμάχος είναι πλέον επίσημα επαγγελματίας αθλητής και μαζί με την ομάδα που έχει αναλάβει το management του αναζητούν δυνατούς αντιπάλους με περισσότερες διεθνείς περγαμηνές, ώστε ο Μπερδέσης να ανέβει στα διεθνή rankings και γιατί όχι να διεκδικήσει έναν επίσημο Ευρωπαϊκό τίτλο σύντομα. Την Κυριακή 4 Μαίου στο ιστορικό κλειστό γήπεδο «Τόφαλος» θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της Αχαίας ο «θρύλος» Μιχάλης Αρναούτης 10 γύρους επαγγελματικής πυγμαχίας.

Ο Mighty Mike μετά την μεγάλη καριέρα τους στις ΗΠΑ, επιλέγει να αγωνισθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Ο αντίπαλος του θα ανακοινωθεί σύντομα και όπως όλα δείχνουν θα έχει «ιταλικό» ταπεραμέντο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ