2014-04-05 21:47:20
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ... ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. 3-2 ΣΕΤ
Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Volleyleague κατέκτησε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 3-2 σετ τον Εθνικό λεξανδρούπολης και θα συναντήσει τον Φοίνικα Σύρου στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τον πολύτιμο βαθμό στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας λοιπόν οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη θα ξεκινήσουν τη μάχη του τίτλου για τα ημιτελικά των πλέι οφ κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Οι Συριανοί επικράτησαν με 3-0 της Νίκης Αιγινίου και τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Όσον αφορά το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, η Κηφισιά μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Λαμίας θα έχει το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που ηττήθηκε στο τάι μπρέικ απ’ τον Ολυμπιακό.

Στο τρίτο σετ ήταν πλέον γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είναι οριστικά πρώτος αφού προηγήθηκε με 2-1 και είχε ήδη τον έναν απαραίτητο βαθμό. Στο τέταρτο σετ κατέστη σαφές ότι ο Εθνικός θα είναι τρίτος, αφού η ομάδα του Μουστακίδη ισοφάρισε 2-2 και κατέκτησε τον βαθμό που χρειαζόταν για να πάει Ζηρίνειο.


Ο Δημήτρης Καζάζης έκανε πολλές αλλαγές για να ξεκουράσει τους γεμάτους τραυματισμούς παίκτες του, διότι έρχεται μια εξαιρετικά δύκσολη σειρά σε ημιτελικούς και τελικούς. Τελικά όμως καθως και οι δυο πήραν αυτό που ήθελαν, το τάι-μπρέικ κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη στο τάι-μπρέικ.

Τα σετ : 25-23, 22-25, 25-19, 21-25, 15-12
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ