2014-04-05 22:00:23
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΥΡΑ! ΝΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Την πρόκριση του στους τελικούς του Πρωταθλήματος Βόλεϊ της Α1 Γυναικών εξασφάλισε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου με 1-3 σετ εκτός έδρας τα Βριλήσσια στον 2ο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα μας πέτυχε το 2-0 και περιμένει τον νικητή της σειράς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για να μάθει την αντίπαλο της στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2013.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός μας Γιάννης Νικολάκης τόνισε: «Έγινε ένα παιχνίδι για δυνατά νεύρα. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες. Τα Βριλήσσια μόνο αδιάφορα δεν ήταν. Αντίθετα είχαν πολύ καλύτερη απόδοση από ότι στον πρώτο ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός εδώ και ένα μήνα παίζει συνεχή δύσκολα παιχνίδια. Από τη μια αυτό κάνει καλό στην ομάδα από την άλλη όμως φάνηκε πως σε διαστήματα και ειδικά στο 4ο σετ χάνουμε την συγκέντρωση μας. Είναι φυσιολογικό όμως κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό για άλλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός να είναι στον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό που το 2ο σετ που ήταν κλειδί για την έκβαση του αγώνα γύρισε από τον πάγκο. Τώρα θέλουμε να συγκεντρωθούμε και να ξεκουραστούμε για να αφοσιωθούμε στους τελικούς. Φτάσαμε στο τέλος της σεζόν και έχουμε ως μεγάλο στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ