2014-04-05 21:57:03
Φωτογραφία για «Μπρούσκο»  :  Επεισόδια (134-135-136-137-138)  (VIDEOS)
«Μπρούσκο» : Επεισόδια (134-135-136-137-138) (VIDEOS)

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 134

7.4.14

Ο Μάρκος γίνεται καχύποπτος με τη Δάφνη, αφού οι λόγοι που την κάνουν να αρνείται να τον παντρευτεί, δεν τον πείθουν. Η Μελίνα βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα αν θα πει στον Αχιλλέα για την πιθανότητα, ο Σήφης να ευθύνεται για την αποβολή του μωρού της. Στη προσπάθειά του ο Ματθαίος να πείσει την Αναστασία για τα αισθήματά του, μένει άναυδος όταν εκείνη τον κατηγορεί με στοιχεία σχετικά με τον παρελθόν και την πρώην γυναίκα του. Ο Ματθαίος υποπτεύεται πως πίσω από όλα κρύβεται ο Διαμαντής και πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει, προκειμένου να μάθει την αλήθεια. Ο Νεκτάριος διεκδικεί και πάλι τη γυναίκα του, με την ελπίδα να τον συγχωρέσει και να είναι πάλι μαζί. Η Αλίκη με μια βαθιά εξομολόγηση για τον έρωτα της στον Μηνά, φαίνεται να τον επηρεάζει όταν αυτός αρχίζει τα παράπονα στη Βασιλική για τη δική τους σχέση και να τη συγκρίνει. Ο Μανωλιός φοβερά πληγωμένος από τον χωρισμό του με την Κωνσταντίνα, εισβάλει στο σπίτι της με άγριες διαθέσεις. Μια σημαντική είδηση θα φέρει τη χαρά και την ελπίδα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα, ενώ ο Σήφης μαθαίνοντας κι αυτός τα νέα πληγώνεται.


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  134 by chania port

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 135

8.4.14

Την στιγμή που ο Σήφης νιώθει να χάνει τον κόσμο, παίρνοντας το διαζύγιο στα χέρια του, στην Κύπρο η Μελίνα κι ο Αχιλλέας γιορτάζουν το γεγονός κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ευτυχισμένος δηλώνει κι ο Νεκτάριος, απ’ την επανασύνδεσή του με τη Δήμητρα, αν και η πληγή που έχει ανοίξει ψάχνοντας τις ρίζες του, δεν παύει να τον πονάει. Η Ευρυδίκη, σταλμένη απ’ τον Διαμαντή, επιστρατεύει την πονηριά της και πάει στο σπίτι της γιαγιάς Ανδριανής, με σκοπό να «κλέψει» τα στοιχεία που αφορούν στην υιοθεσία του Νεκτάριου. Η προσπάθεια του Ματθαίου να πείσει την Αναστασία για την καλοστημένη πλεκτάνη του θείου της, προκειμένου να τους χωρίσει, πέφτει στο κενό. Στο μεταξύ, ο Αντώνης, αντιλαμβάνεται την παρουσία του Ματθαίου στο νησί, καθώς και την συνάντησή του με την Αναστασία κι αντιδρά δυναμικά. Ο Σήφης, υπερασπίζοντας τον Αντώνη, έρχεται σε άγρια κόντρα με τον Μάρκο, ενώ ο Διαμαντής μεθοδεύει να βγάλει τον τελευταίο απ’ τις ζωές τους. Ένα δυσάρεστο νέο για την υγεία του Σήφη απειλεί ν’ ανατρέψει και πάλι τις ισορροπίες μεταξύ Μελίνας κι Αχιλλέα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 135 by chania port

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 136

9.4.14

Η Μελίνα ανησυχεί για την αναβολή του χειρουργείου του Σήφη και αποφασίζει να πάει στα Χανιά. Ο Αχιλλέας δεν φέρνει αντίρρηση. Στο μεταξύ ο Σήφης είναι έξαλλος με την Αναστασία που ανακατεύτηκε και αποφασίζει να μην κάνει το χειρουργείο, παρότι ο καθηγητής επιμένει πως είναι ο μόνος τρόπος για να ξανασταθεί στα πόδια του. Η Δάφνη αποφασίζει να γίνει συγγραφέας και να γράψει μυθιστόρημα για την ερωτική ιστορία του Αχιλλέα με τη Μελίνα, γεγονός που προκαλεί έντονες αντιδράσεις σε όλο το περιβάλλον της. Ο Ματθαίος πηγαίνει στην Αυστρία, προκειμένου να μάθει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση του Νεκτάριου. Στο μεταξύ ένας άγνωστος άντρας αρχίζει να συλλέγει πληροφορίες για την οικογένεια Ματθαίου. Πληροφορίες συλλέγει και ο Διαμαντής για ότι αφορά τη Χέλγκα Λινεμάγιερ. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στον Νεκτάριο πως έχει δίδυμο αδερφό.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 137

10.4.14

Όλοι αναστατώνονται απ’ την περίεργη εξαφάνιση του Σήφη και ιδιαίτερα η Αναστασία κι η Μελίνα, που φοβούνται για τα χειρότερα. Η σχέση Νεκτάριου-Δήμητρας, αναθερμαίνεται όλο και πιο πολύ, πυροδοτώντας τη ζήλια της Χριστίνας, που αποκαλύπτει στον Νεκτάριο την ύπαρξη του δίδυμου αδελφού του, προκαλώντας του μια νέα σύγκρουση με τ’ αδέλφια του. Την ίδια ώρα στα Χανιά, τα στοιχεία της υιοθεσίας μαζί με την φωτογραφία των δίδυμων μωρών, φτάνουν στα χέρια του Διαμαντή, μέσω της Ευρυδίκης. Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το ενδιαφέρον ενός άγνωστου, για τις δραστηριότητες Ματθαίων – Γιαννακάκηδων. Η επιμονή της Δάφνης να συμπεριλάβει τις ζωές των φίλων της σε μυθιστόρημα, δημιουργεί έντονες αντιδράσεις. Ο Αχιλλέας, ερωτευμένος όσο ποτέ, αδιαφορεί για το επίμονο φλερτ της Αλεξίας, όμως στα Χανιά, ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχεται η Μελίνα, καθώς κι ένα καινούργιο ψέμα που θα πει ίσως γίνουν αιτία να βάλει γι’ άλλη μια φορά σε δοκιμασία τη σχέση τους.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ – Επεισόδιο 138

11.4.14

Ο Σήφης παραμένει εξαφανισμένος απ’ όλους, αλλά επικοινωνεί με τη Μελίνα, η οποία και τον επισκέπτεται στο μέρος που κρύβεται. Εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων η Μελίνα θα μείνει με τον Σήφη ολόκληρη τη νύχτα. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να κάνει έκπληξη στη Μελίνα και κατεβαίνει απροειδοποίητα στα Χανιά. Δεν θα βρει τη Μελίνα στη Βασιλική, η μια παρεξήγηση θα ακολουθήσει την άλλη και τελικά θα ανακαλύψει πως η Μελίνα έμεινε όλη τη νύχτα με τον Σήφη. Στο μεταξύ η αγωνία της Αναστασίας για την εξαφάνιση του Σήφη, κορυφώνεται. Ο Μανωλιός απειλεί πως θα σκοτώσει την Κωνσταντίνα κι αυτή τρομοκρατημένη καλεί για βοήθεια τη Δάφνη και τον Μάρκο, ο οποίος για μια ακόμα φορά ταλαιπωρείται από τη Δάφνη και τους φίλους της. Ο Μανωλιός κι ο Μηνάς συγκρούονται άγρια, με αποτέλεσμα να περάσουν τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Η Δήμητρα δείχνει στον Νεκτάριο τη φωτογραφία με τον δίδυμο αδερφό του, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 138 by chania port
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ