2014-04-06 16:50:14
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΜΩΣ... Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος μπορεί να έχει κάνει αρκετά αρνητικά ρεκόρ με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της, αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η ομάδα του έχει κάνει τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας από οποιαδήποτε άλλη στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή την σεζόν!

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-4 επί της Νιούκαστλ ήταν η 10η εκτός έδρας αυτή την σεζόν, και οι «κόκκινοι διάβολοι» συνολικά έχουν πάρει τα περισσότερα «διπλά» και τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα μακριά από το γήπεδο τους.

Όταν ρωτήθηκε για αυτό ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, δήλωσε ότι ίσως έχει σχέση με τις προσδοκίες που υπάρχουν για τη Γιουνάιτεντ να παίξει πολύ επιθετικά όταν αγωνίζεται στο «Old Trafford».

«Ίσως υπάρχουν πολλές προσδοκίες στο "Old Trafford" να παίζεις με πολύ επιθετικό στυλ. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια με μικρό σκορ 1-0, από την Νιούκαστλ και την Έβερτον. Έχουμε χάσει κάποια παιχνίδια έτσι, μάλλον μακριά από την έδρα μας δεν υπάρχει μεγάλη προσδοκία να βγούμε και να είμαστε έτσι», δήλωσε ο Μόγιες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ