2014-04-07 11:07:04
Φωτογραφία για Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας καθάρισε το Λιμάνι της Πρέβεζας [Photos - Videos]
Στον καθαρισμό του λιμανιού της Πρέβεζας προχώρησαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, από νωρίς το πρωί επιχείρησαν να περισυλλέξουν ότι άχρηστο αντικείμενο εντόπιζαν στο βυθό κατά μήκος του λιμανιού, από το μνημείο του ναύτη έως και το σημείο μπροστά από το δημαρχείο, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα για καθαρό περιβάλλον αλλά και για την προστασία του Αμβρακικού.

Σε συνεργασία με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Πρέβεζας η Λασκάρα, οργανώθηκε μια μεγάλη επιχείρηση η οποία απέδωσε καρπούς.

Και οι καρποί αυτής της επιχείρησης ήταν σίδερα, λάστιχα κάθε διάστασης, πλαστικά, ποδήλατα, αλλά και παγκάκια, αρκετοί κάδοι απορριμμάτων, μεγάλοι και μικροί και ένα μοτοποδήλατο Η έκπληξη βέβαια όλων όσων βρέθηκαν και παρακολούθησαν αυτήν την προσπάθεια ήταν μεγάλη καθώς έβλεπαν να βγαίνουν από το νερό οι κάδοι, συνολικά 7, και τα παγκάκια…


Στην προσπάθεια αυτή συνέδραμε και το ειδικό γερανοφόρο όχημα του δήμου που επιστρατεύτηκε προκειμένου να συγκεντρώσει και να απομακρύνει όλα άχρηστα αντικείμενα που εντόπιζαν στο βυθό τα μέλη της ΛΕΚ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΛΕΚ Βασίλη Ράπτη, η προσπάθεια καθαρισμού του λιμανιού γίνεται κάθε χρόνο, κυρίως μπροστά στο κέντρο της παραλιακής, αλλά σήμερα ενόψει και της πανελλήνιας καμπάνιας για μια καθαρή πόλη η όλη επιχείρηση περιλάμβανε μια μεγαλύτερη περιοχή.

Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απομακρύνονται κάδοι από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού. Παρόμοιες εικόνες είχαμε δει και πριν από δύο χρόνια όταν και πάλι με πρωτοβουλία της ΛΕΚ καθαρίστηκε το λιμάνι.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν - Στο δεύτερο βίντεο πλάνα από την προσπάθεια μελών της ΛΕΚ στον βηθό pamepreveza.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ