2014-04-07 14:23:46
Φωτογραφία για Απολογία Πιστόριους: Ζητώ συγγνώμη από τους γονείς της Ρίβα, ήθελα να την προστατεύσω - Ξυπνάω τις νύχτες έντρομος
Μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση ξεκίνησε η απολογία του Οσκαρ Πιστόριους, στην πολύκροτη δίκη. Ο Παραολυμπιονίκης κλαίγοντας ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της Ρίβα Στέενκαμπ, της συντρόφου του, που έπεσε νεκρή από τα πυρά του στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένειά της. Δεν υπάρχει στιγμή που δεν σας σκέφτομαι. Ηθελα απλά να προστατεύσω την Ρίβα» είπε ο Πιστόριους διαβάζοντας τη δήλωσή του πριν αρχίσει να δέχεται ερωτήσεις. Ο Νοτιοαφρικανός, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ισχυρίζεται πως εκείνο το βράδυ πυροβόλησε την κλειστή πόρτα του μπάνιου - μέσα στο οποίο βρισκόταν το μοντέλο- πιστεύοντας ότι επρόκειτο για διαρρήκτη.

«Φοβάμαι να κοιμηθώ. Εχω τρομακτικούς εφιάλτες για τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Ξυπνάω με έντρομος και νομίζω πως μυρίζω αίμα», συνέχισε ο Πιστόριους κλαίγοντας, ενώ πρόσθεσε πως πλέον δεν θέλει να ακουμπάει όπλα.

Νωρίτερα, ο αθλητής κατέρρευσε για μία ακόμη φορά, ακούγοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ιατροδικαστική έκθεση και βλέποντας τις φωτογραφίες από το αιματοκυλισμένο μπάνιο στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Στέενκαμπ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ