2014-04-07 17:40:03
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑ LEN TROPHY ΚΑΙ... ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!
Καθολική ήταν η άποψη ότι η καλύτερη ομάδα του φάιναλ φορ κατέκτησε το Len Trophy, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στο πόλο, Χάρης Παυλίδης, μιλώντας στο "NovaΣΠΟΡFM 94,6".

Ικανοποίηση και ανακούφιση είναι τα συναισθήματα του Χάρη Παυλίδη μετά την κατάκτηση του Len Trophy από τον Ολυμπιακό το Σάββατο.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του, τους στόχους που θέτει για το μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικά που έγιναν κατά τη διάρκεια του τελικού κόντρα στη Φιρέντσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Παυλίδης:

«Υπάρχει ικανοποίηση και ανακούφιση γιατί έχουμε δουλέψει αρκετά. Προσπαθούμε πολλά χρόνια για την υπέρβαση και πάντα κάτι χάλαγε την τελευταία στιγμή. Το μομέντουμ σε αυτό το φάιναλ φορ ήταν υπέρ μας και όλοι ομολόγησαν ότι η καλύτερη ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο. Υπήρξε καθολική αναγνώριση».

Για την κατάκτηση του Len Trophy:

«Ήταν θέμα χρόνου γιατί διαθέτουμε παίκτριες με ταλέντο, μια διοίκηση που στηρίζει την ομάδα και αποπνέει υγεία. Δεν περίμενα βέβαια ότι τόσο σύντομα θα π ετυχαίναμε κάτι τέτοιο και θα παίρναμε το κύπελλο Ευρώπης, όμως ήμουν σίγουρος πως θα γινόταν εν ευθέτω χρόνο».

Για την διαιτησία του τελικού:

«Δεν είναι μόνο η έδρα της αντιπάλου. Από τη Φλωρεντία κατάγονται οι «άρχοντες» της Len και οι διαιτητές νιώθουν μεγάλη πίεση, δείχνοντας ευνοϊκή μεταχείριση. Προς το τέλος ξέφυγαν τα πράγματα. Είχα μεγάλα παράπονα από τον Ισπανό διαιτητή. Οι Ιταλίδες δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ και να περάσουν μπροστά και στο δικό μας άθλημα αν οι διαιτητές δεν προστατέψουν τις παίκτριες από το σκληρό παιχνίδι τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν. Μοιραία παίξαμε 14 φορές με παίκτη λιγότερο και οι περισσότερες δεν ήταν καν αποβολές».

Για το νεανικό ρόστερ της ομάδας:

«Έχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες. Οι Ρωσίδες της Κίρισι δεν πίστευαν ότι κορίτσια 15-16 χρονών πρωταγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο. Στο χέρι τους είναι να έρθουν περισσότερες επιτυχίες και τρόπαια.

Η διαχείριση της επιτυχία είναι το δύσκολο για αυτό αύριο έχει… προπόνηση. Οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί, αλλά όπως είπα στους δημοσιογράφους κατά την άφιξη μας: «Παιδιά, έχει πρωτάθλημα σε 25 μέρες».

Για την Άλκηστη Αβραμίδου που έσπασε το χέρι της:

«Είχαμε την ατυχία με την Άλκηστη που έμεινε ένα μήνα εκτός. Θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η κοπέλα έπαιζε με σπασμένο χέρι από το πρώτο τρίλεπτο και θέλω να της ζητήσω συγνώμη γιατί κάποια στιγμή της έκανα παρατηρήσεις σε έντονο ύφος και μου είπε ότι δεν μπορεί να μαρκάρει. Ένιωσα πολύ άσχημα όταν σκέφτηκα πως έχει σπάσει το χέρι της και εγώ της φωνάζω. Ευτυχώς το πήραμε γιατί αλλιώς θα ένιωθα πολύ άσχημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ