2014-04-07 20:48:26
Φωτογραφία για «Ψήφος εμπιστοσύνης» στους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ
Σε συνέχεια του πρωινού Δελτίου Τύπου της (δείτε εδώ), η Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ κοινοποίησε αναλυτικό πίνακα με τον αριθμό των επισκέψεων ανά ειδικότητα τόσο στις δημόσιες όσο και στις ιδιωτικές δομές του ΕΟΠΥΥ.

«Είναι πλέον εμφανές ότι οι ασφαλισμένοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο ιδιωτικό ιατρείο και τους συμβεβλημένους ιατρούς» αναφέρει η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ.

Η ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ συνεχίζει λέγοντας: « Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς οι συμβεβλημένοι ιατροί αποτελούν πλέον τον ΒΑΣΙΚΟ πάροχο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους ασφαλισμένους. Παρά τις ελλείψεις σε συμβεβλημένους ιατρούς και την ύπαρξη του πλαφόν των 200 επισκέψεων, το 2013 πραγματοποιήθηκαν 9.236.337 επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ, παρουσιάζοντας μία ΑΥΞΗΣΗ 11,7% σε σχέση με το 2012 ! Αντίθετα το 2013 σε σχέση με το 2012, παρουσιάστηκε σημαντική ΜΕΙΩΣΗ των επισκέψεων στις δημόσιες δομές του ΕΟΠΥΥ κατά 27,2%. Τα παραπάνω νούμερα δείχνουν την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων προς τους συμβεβλημένους ιατρούς, ενώ αυξάνουν την ευθύνη όλων μας για ακόμη πιό ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες.»

Episkepsis EOPYY
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ