2014-04-07 21:28:04
Φωτογραφία για Πάτρα: 5.550 άνεργοι έχουν καταθέσει αίτημα για βιβλιάριο ασθενείας από την Πρόνοια
Την αντιμετώπιση και όχι διαχείριση της φτώχειας, ζήτησε από την επίσημη πολιτεία, ο Aντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πατρέων, Θεοχάρης Μασσαράς, μιλώντας στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου "Καφές και εφημερίδα", στον FLASH 98,7

Όπως αποκάλυψε, αυτή την στιγμή, στην Τράπεζα Τροφίμων, είναι εγγεγραμμένοι και λαμβάνουν μηνιαία βοήθεια σε τρόφιμα και ρούχα, 1.300 οικογένειες.

Εκκρεμούν 120 αιτήσεις νέων άπορων συμπολιτών μας που χρειάζονται βοήθεια ακόμα και για τα απολύτως απαραίτητα.

Παράλληλα, ενισχύονται στα καθημερινά τα συσσίτια του Δήμου στα οποία συμμετέχουν 150 άνθρωποι, ενώ στα 2.500 ημερησίως ανέρχονται τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, μέσω των ενοριών.

Σε αυτούς οφείλουμε να προσθέσουμε τους 5.550 ανασφάλιστους πατρινούς, που έχουν καταθέσει αίτημα για την παροχή βιβλιαρίου ασθενείας από την Πρόνοια, στην πόλη των 212.000 κατοίκων, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή.

Την ίδια ώρα, έχουν μειωθεί οι προσφορές επιχειρηματιών και πολιτών προς την Τράπεζα τροφίμων, λόγω της οικονομικής στενότητας, με το Κράτος να απουσιάζει παντελώς, δείχνοντας την γύμνια του, στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ