2014-04-08 15:15:43
Φωτογραφία για Ο Πιστόριους με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη στιγμή της βραδιάς του φόνου
Συγκλονιστικές στιγμές στη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους, όπου ο παραολυμπιονίκης με δάκρυα στα μάτια μίλησε... για την γνωριμία του με την Ρίβα Στέενκαμπ και τη στιγμή της βραδιάς του φόνου.

Ο νοτιοαφρικανός αθλητής περιέγραψε στιγμή προς στιγμή στο δικαστήριο τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο αθλητής αρνείται ότι πυροβόλησε εκ προθέσεως την πρώην σύντροφό του και ισχυρίζεται ότι άκουσε έναν θόρυβο στο μπάνιο.

Το δικαστήριο έδειξε στον Πιστόριους φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος και του ζήτησε να αναγνωρίσει το χώρο, ενώ για λίγο του έδειξαν και το άψυχο σώμα της Στέενκαμπ.

Περιγράφοντας τη μοιραία βραδιά ο Πιστόριους είπε πως σηκώθηκε το βράδυ και είδε στο πάτωμα το τζιν της Ρίβα. Τότε άκουσε ένα θόρυβο από το παράθυρο του μπάνιου. "Τότε άλλαξαν όλα", είπε.

"Σκέφτηκα ότι αν υπήρξε οτιδήποτε εκεί, μπορούσε να φτάσει στο δωμάτιο ανά πάσα στιγμή. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να οπλιστώ για να προστατεύσω τη Ρίβα. Κοιτούσε στο διάδρομο και φοβόμουν πως ο διαρρήκτης πλησίαζε". Πήγε στο κρεββάτι κι έπιασε το όπλο του.

Η δίκη συνεχίζεται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ