2014-04-08 15:52:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Mουσική Αρμένικη βίζιτα θα κάνει ο Φοίβος Δεληβοριάς - Τιμές εισιτηρίων
Έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα και πάντα με επιτυχία. Ο λόγος για τον ταλαντούχο και ευαίσθητο ερμηνευτή και τραγουδοποιός Φοίβο Δεληβοριά του πολύ αγαπημένου τραγουδιού «Ο καθρέφτης» που θα ξαναέρθει στα μέρη μας την ερχόμενη Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.

Συγκεκριμένα ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεών του στην Αθήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει τη νέα του παράσταση σε επιλεγμένους χώρους, σε όλη την Ελλάδα, σταθμεύοντας μαζί με τους συνεργάτες του στο "Λιθογραφείον" όπου όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου, σκοπεύουν να κάνουν μια μουσική… «Αρμένικη Βίζιτα»!

Παρέα με τους γνωστούς «αξιοπαθούντες» (Παντέλης στις κιθάρες, Χριστοδούλου στα πλήκτρα, Σταματάκης στο μπάσο και Ντούβας στα τύμπανα) ο Φοίβος Δεληβοριάς θα στήσει για μία ακόμα φορά μία εντελώς διαφορετική μουσική παράσταση, παρουσιάζοντας γνωστές και απροσδόκητες επιλογές απ' τη δισκογραφία του, τραγούδια άλλων που αγαπάει και τα 'φερε η κουβέντα, αλλά και - για πρώτη φορά - καινούργια τραγούδια, από το δίσκο που ετοιμάζει για το 2014.


Κιθάρες: Κώστας Παντέλης

Πλήκτρα: Κωστής Χριστοδούλου

Μπάσο: Σταμάτης Σταματάκης

Τύμπανα: Σωτήρης Ντούβας

Θέατρο "Λιθογραφείον", Πάτρα

Διεύθυνση: Μαιζώνος 172Β Τηλέφωνο: 2610328394

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στις 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 12€

Ταμείο: 15€

Φοιτητικό-Ανέργων: 10€.

Πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλ: 6932 319222.

Προπώληση: Δισκοπωλεία Musical και Discover, Art Café Ηχότοπος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ