2014-04-08 17:30:06
Φωτογραφία για ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ή... ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ Ο ΦΕΤΕΛ!
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μάλλον έχει ξεχάσει τις μάχες του ρόδα με ρόδα με τον Μαρκ Γουέμπερ και πλέον… παραδίδει μαθήματα καλής συμπεριφοράς μεταξύ ομόσταβλων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ή ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή έχει επιλεκτική μνήμη Ο λόγος γίνεται για τις δηλώσεις που έκανε μετά το γκραν πρι του Μπαχρέιν, μέσω των οποίων τόνισε πως οι ομόσταβλοι δεν θα πρέπει να ρισκάρουν.

Ο Γερμανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής είδε τον Ντανιέλ Ρικιάρντο να τον προσπερνά δύο φορές –την πρώτη, αφού του ζητήθηκε από την Red Bull να κάνει στην άκρη- στην πίστα Sakhir, με τον Ρικιάρντο να έχει καλύτερο ρυθμό.

«Προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά ήδη ήμασταν δίπλα-δίπλα. Συνεπώς, δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσα να κάνω. Όταν τρέχεις κόντρα σε έναν ομόσταβλό δεν πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι χαζό», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος μάλλον πρέπει να έχει διαγράψει από τη μνήμη του τις μάχες με τον πρώην ομόσταβλο του, Μάρκ Γουέμπερ, την περσινή χρονιά με αποκορύφωμα το γκραν πρι της Μαλαισίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ