2014-04-09 09:41:10
Φωτογραφία για Όσα αποκάλυψε για τη γνωριμία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη
Η Ιωάννα Λίλη μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό mou», σε ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της Θοδωρή Ζαγοράκη, τη σχέση τους αλλά και για την επιλογή της να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δημοσιότητας με σκοπό να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

«Για μια βδομάδα μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο, χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η γνωριμία έγινε μέσω του μάνατζερ του άντρα μου, όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί και μου λέει "σε παίρνει τηλέφωνο ο Ζαγοράκης, γιατί δεν το σηκώνεις;". Και εγώ είπα "δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, τον θαυμάζω για αυτό που πρόσφερε στην Ελλάδα. Αλλά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο" και μου λέει (ο μάνατζερ) "σε πήρε, σε πήρε"», αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη για το πώς έγινε η γνωριμία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Παράλληλα, συνέχισε σχετικά με τη μερα που τελικά εκείνη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησαν για πρώτη φορα στο τηλέφωνο: «Με πήρε τηλέφωνο, κι εγώ είχα μια αμηχανία
. Του μιλούσα στον πληθυντικό, του έλεγα "Κύριε Ζαγοράκη" και μου λέει "Θόδωρος, μπορούμε να κόψουμε τον πληθυντικό;". Μετά του έλεγα ότι τον θαυμάζω και ότι ήταν πολύ σημαντικό αυτό που προσέφερε στην Ελλάδα και εκείνος μου λέει "Εντάξει, να σε πάρω μετά την προπόνηση;". Έτσι έγινε, με πήρε τηλέφωνο αλλά έπρεπε να πάει με την αποστολή στο Καζακστάν και μιλούσαμε για μία εβδομάδα στα τηλέφωνα».

Όσο για την πρώτη τους συνάντηση: «Είχαμε και οι δύο τρομερό άγχος στην πρώτη μας συνάντηση» παραδέχθηκε η Ιωάννα Λίλη, εξηγώντας πως και οι δύο ήταν ήδη πολύ ενθουσιασμένοι από την επαφή που είχαν στο τηλέφωνο τις προηγούμενες μέρες: «Πρέπει να σας πω ότι το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο σε μας του δυο, γιατί τον είχαν πάρει χαμπάρι όλοι οι παίκτες της Εθνικής, ήταν το "Όλα σε Σένα τα Βρήκα", γιατί το τραγουδούσε συνέχεια!».

Τέλος, για τη δύσκολη απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, είπε: «Ήταν δύσκολο για εκείνον αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε οικογενειακώς να του προσφέρουμε μια ομαλή μετάβαση. [...] Ήταν λίγο-πολύ δύσκολα εκείνα τα χρόνια, τώρα είναι καλύτερα ομολογώ», ενώ για την περίοδο που η ίδια έμεινε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας ξεκαθάρισε: «Ήταν καθαρά συνειδητή επιλογή να αποχωρήσω και να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Δεν ήθελα να χάσω αυτές τις στιγμές, δεν ήταν ότι μου επέβαλλε κάτι ο άντρας μου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ