2014-04-09 09:33:14
Φωτογραφία για Φρούριο το κτίριο του Εφετείου στη Λαμία για τη δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη [Photos]
Περισσότεροι από 200 αστυνομικοί έχουν επιστρατευθεί για τη δίκη Κορκονέα - Σαραλιώτη, που... ξεκινά σήμερα για να κριθεί σε δεύτερο βαθμό, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Η περιοχή γύρω από το κτίριο του Εφετείου στην είσοδο της πόλης είναι αστυνομοκρατούμενη, ενώ από εξονυχιστικό έλεγχο με μηχανήματα θα περνάνε και όσοι θελήσουν να μπουν στο κτίριο του Εφετείου.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί μπροστά από το Εφετείο και τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να μπουν στην πόλη από τα φανάρια της ΔΕΗ, που είναι και η κεντρική είσοδος.

Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν έρθει αστυνομικές ενισχύσεις από την Αθήνα και όλους τους νομούς της Στερεάς.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ η πολύκροτη δίκη δεν θα ξεκινήσει σήμερα, αφού το πιθανότερο είναι να αναβληθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μπορεί να μην γίνει ούτε η μεταγωγή του Κορκονέα από τις φυλακές Δομοκού, αφού απεργούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.


Στο κτίριο του Εφετείου στη Λαμία έφτασαν από νωρίς το πρωί ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου,συνήγοροι της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς επίσης και ο Θύμιος Καραΐσκος, ο οποίος είναι συνήγορος υπεράσπισης του Σαραλιώτη.

Να θυμίσουμε ότι σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο για τον θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου είχε γίνει στην Άμφισσα και ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ενώ ο δεύτερος ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη (σ.σ.: η μικρότερη προβλεπόμενη ποινή) επίσης χωρίς ελαφρυντικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη αργότερα θα επισκεφθεί τις φυλακές Δομοκού.

lamiareport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ