2014-04-09 12:47:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η πορεία του Εργατικού Κέντρου - Δείτε φωτο
Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο και η πορεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας στο κέντρο της πόλης. Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί και η πορεία που διοργανώθηκε απο το ΠΑΜΕ.

Ποιοι απεργούν

Σήμερα με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς απεργούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.

Στην απεργία των συνδικάτων συμμετέχουν, επιπλέον, οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, καθώς και οι εργαζόμενοι στις δημόσιες εφορίες.

Κλειστά τα φαρμακεία

Όπως εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πατρών, και στον απόηχο των πρόσφατων κινητοποιήσεων του κλάδου, τα φαρμακεία της Πάτρας, όπως και πανελλαδικά θα παραμείνουν κλειστά.

Δικαστικοί και σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Οι δικαστικοί και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, όπως αναφέρουν σε σχετικές ανακοινώσεις η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) και η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΣΥΕ), ενώ τα δικαστήρια, όπως και οι φυλακές της χώρας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.


Παράλληλα, η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος αναφέρει ότι κατά την 9η Απριλίου 2014, δεν θα πραγματοποιηθούν:

1) Επισκεπτήρια συγγενών κρατουμένων,

2) Επισκεπτήρια συνηγόρων και

3) Παραλαβές και μεταγωγές κρατουμένων.

Αντίθετα, την ημέρα αυτή θα γίνονται κανονικά οι αποφυλακίσεις και μεταγωγές των κρατουμένων στις αρχές που εξετάζουν την παράταση ή μη της κράτησής τους, τα δικαστήρια που υπόκεινται σε παραγραφή ή συμπλήρωση του18μήνου, καθώς οι τακτικές ή οι έκτακτες παραλαβές και οι μεταγωγές στα νοσηλευτικά και ψυχιατρικά ιδρύματα.

Τα πλοία

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη γενική απεργία.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ