2014-04-09 12:59:43
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για το πρόβλημα υγείας του γιου του
Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσε ο γιος του και για το λόγο που ενώ θέλει τρίτο παιδί, δεν το παίρνει απόφαση.

Το να μεγαλώσει την οικογένεια του με ένα ακόμη μέλος είναι κάτι που του περνάει από το μυαλό, αλλά κάτι τον εμποδίζει.«Είναι μια σκέψη που μου περνάει από το μυαλό, αλλά τη διώχνω γρήγορα. Έχουμε ζοριστεί πάρα πολύ με το μικρό, γιατί είναι ευαίσθητος και έχουμε ταλαιπωρηθεί λιγάκι με τις ιώσεις. Έχουμε κάνει και τις επισκέψεις μας στα νοσοκομεία…» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι είχε και τις εκπομπές -σε ραδιόφωνο και τηλεόραση- όταν μπήκε το παιδί στο νοσοκομείο; Απάντησε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Ήταν λίγο ζόρικο. Έλειψα για κάποιες ημέρες, γιατί δεν έχουμε και βοήθεια, οπότε ζοριστήκαμε. Αν είχα τις γιαγιάδες εδώ, θα είχαμε ήδη και το τρίτο!»

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η σύζυγος του το γεγονός ότι εκείνος αναγκάζεται να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς, απάντησε: «Είναι έτοιμη να φύγει κι αυτή νομίζω! Δεν πιστεύω να το αντέξει για πολύ καιρό ακόμη, θα πρέπει να βάλω κάτι σε δεύτερη μοίρα για να μπορώ να είμαι περισσότερες ώρες στο σπίτι».

Πηγή: govastileto
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ