2014-04-09 13:05:41
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή επίθεση Λαζόπουλου κατά Σταύρου Θεοδωράκη - Αν κατέβαινα εγώ στις εκλογές θα με βρίσκανε σε κάποιο χαντάκι!
Είναι δυνατόν να κυβερνούν 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και το πρόβλημα του Θεοδωράκη να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Λάκης Λαζόπουλος. Συμπλήρωσε ότι «Το Ποτάμι» πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ για να εκβάλει τελικά στη ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι «το εργαστήρι της διαπλοκής» μόλις είδε ότι το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει με συντριβή στις ευρωεκλογές, έφερε στην επιφάνεια το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, προκειμένου η ΝΔ να έχει νέο κυβερνητικό εταίρο μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Είναι δυνατόν να κυβερνούν 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και το πρόβλημα του Θεοδωράκη να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;» τόνισε ο Λ.Λαζόπουλος και άφησε να εννοηθεί ότι είναι «πειραγμένες» οι δημοσκοπήσεις στις οποίες το Ποτάμι καταγράφει υψηλά ποσοστά.

«Εάν εγώ ήμουν υποψήφιος πόσο θα μού έδιναν οι δημοσκοπήσεις; Ίσως 4%; Αλλά αφήστε το, εάν εγώ ανακοίνωνα ότι θα κατέβω στις εκλογές μετά από 4-5 μέρες θα βρισκόμουν σε κάποιο χαντάκι», είπε χαρακτηριστικά. 
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ