2014-04-09 13:16:08
Φωτογραφία για Μειώθηκαν τελικά οι αστυνομικοί που θα σταλθούν στο Κέντρο Κράτησης Κορίνθου
Αποτέλεσμα φαίνεται πως είχαν τελικά οι έντονες διαμαρτυρίες των συνδικαλιστών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. όσον αφορά την... αποστολή όλο και περισσότερων αστυνομικών καθημερινά στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες το PatrasTimes είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ για την απόφαση της ηγεσίας της Αστυνομίας να αποστείλουν ακόμη τέσσερα άτομα καθημερινά στην Κόρινθο, κάτι που ουσιαστικά ανέβαζε τον αριθμό των αστυνομικών που μεταβαίνουν στο Κέντρο Κράτησης από 11 σε 15, μειώνοντας έτσι αυτούς που απομένουν στην Αχαΐα για τις νυχτερινές υπηρεσίες.

Τελικά, σήμερα το πρωί, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος, συναντήθηκαν με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγο Σπύρο Παπασπύρου, στον οποίο και εξέθεσαν το πρόβλημα.


Ο κ. Παπασπύρου δεσμεύτηκε να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα και έτσι από σήμερα κιόλας οι αστυνομικοί που θα μεταβαίνουν στην Κόρινθο μειώνονται άμεσα από 15 σε 10 άτομα, ενώ μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα μειωθούν σε 6-7 και μέσα στον επόμενο μήνα θα προωθηθεί οριστική λύση, ώστε να μην χρειάζεται να μεταβαίνει κανένας αστυνομικός από την Αχαΐα ή άλλη Αστυνομική Διεύθυνση στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Κορίνθου.

«Πρόκειται για μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί ήταν αφόρητη και απαράδεκτη. Το είχαμε επισημάνει αρκετές φορές και επιτέλους έπρεπε κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και να που επιτέλους εισακουστήκαμε και άμεσα θα δοθεί οριστική λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί τους συναδέλφους μας» σημείωσε στο PatrasTimes ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χάρης Τσίτσικας.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ