2014-04-09 14:20:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Σύλλογος Μαγείρων Αχαΐας θα μαγειρεύει για τους άπορους από τον Σεπτέμβριο!
Τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης, ο Σύλλογος Μαγείρων Αχαΐας, στο πλαίσιο της Γαστρονομικής Συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας, που θα γίνει στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 400 σεφ από τον Σύλλογο Μαγείρων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Τα μέλη του Συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Δήμαρχο και να ζητήσουν την πολυεπίπεδη στήριξη του Δήμου, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσαν ότι τίθενται στη διάθεση του Δημάρχου, προκειμένου να βοηθήσουν την προσφορά συσσιτίων στους έχοντες ανάγκη.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθειά τους να προβάλλουν την τοπική κουζίνα και όλων των συναφών με τη μαγειρική τοπικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε ό,τι αφορά τα συσσίτια, δέχθηκε με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση των μαγείρων και συμφωνήθηκε ότι αν όλα πάνε καλά από πλευράς χορηγών, από τον Σεπτέμβριο τα μέλη του Συλλόγου Μαγείρων Αχαΐας θα μαγειρεύουν κάθε Σαββατοκύριακο για τη σίτιση των απόρων του Δήμου.

Το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Συνάντηση Γεύσεων οι κουζίνες της Ευρώπης θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο – Τόφαλος Πάτρας στις 11, 12 και 13 Απριλίου 2014.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ