2014-04-09 20:14:51
Φωτογραφία για Σοκ από μήνυμα στον Ηλιόπουλο της ΧΑ: Χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα
Σοκάρουν τα στοιχεία που συγκεντρώνονται για τη δράση της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της ανάκρισης που διενεργούν οι δύο ειδικές ανακρίτριες κυρίες Μ. Κλάπα και Ι. Δημητροπούλου.

Χαρακτηριστικό είναι μήνυμα που εμπεριέχεται στη δικογραφία με ημερομηνία 2/6/2012. Το μήνυμα έχει ως αποδέκτη τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Α. Π. Ηλιόπουλο. «Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ» ανέφερε το μήνυμα ο αποστολέας του οποίου είναι ακόμη άγνωστος για την ανάκριση.

Η ανακριτική έρευνα για την υπόθεση της ΧΑ οδεύει, σύμφωνα με πληρηφορίες, προς το τέλος της. Προς το παρόν εκκρεμούν οι συμπληρωματικές απολογίες του Γιώργου Ρουπακιά δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα αλλά και του φερόμενου ως συνεργού του Γ. Καζαντζογλου. Ακόμη, οι δυο ανακρίτριες αναμένεται να λάβουν τις επόμενες ημέρες απολογίες από δυο πρόσωπα που εμπλέκονται στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, για έναν από τους κατηγορούμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ανάκριση.

Τέλος, οι δύο ανακρίτριες αναμένουν από τη Βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και άλλα αδικήματα.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ