2014-04-09 23:00:10
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ ΤΩΝ... ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Ο ΚΑΜΠΕΛ!
Στην πεντάδα των μεγάλων αστεριών της Κόστα Ρίκα είναι ο Τζόελ Κάμπελ, που φιγουράρει διαρκώς σε αφιερώματα της πατρίδας του.

Οι Κέιλορ Νάβας, Μπράιαν Ρουίζ, Μπράιαν Οβιέδο, Σέλσο Μποργκές και ο Τζόελ Κάμπελ είναι το TOP 5 της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπως επισημαίνεται και στο αφιέρωμα του «teletica.com» με τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών, να αναρτά το συγκεκριμένο κείμενο στους λογαριασμούς του στα social media και να κάνει λόγο για την σκληρή δουλειά που πάντα δικαιώνει.

Ο δημοσιογράφος Χουάν Κάρλος Αγκουέρο γράφει για τον άσο του Θρύλου, ότι: «Ο Τζόελ Κάμπελ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φετινό Champions League με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Είναι γρήγορος, σκληρός, δυνατός και μπορεί να παίξει και στα... φτερά αλλά και ως εσωτερικός χαφ. Είναι το επόμενο πολύ μεγάλο και νεαρό αστέρι του ποδοσφαίρου της χώρας του.

Η Εθνική ομάδα της πατρίδας του περιμένει πολλά από αυτόν, κάτι που είναι λογικό. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει τονίσει από τον περασμένο Φεβρουάριο πως έχει μέλλον στην Άρσεναλ. Ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο μπορεί να τον φέρει νωρίτερα από το αναμενόμενο στην Αγγλία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ