2014-04-10 00:54:43
Φωτογραφία για Θεοδωράκης: Η χώρα χρειάζεται μια ρεαλιστική επανάσταση
«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα τα αλλάξει όλα αλλά δεν θέλει να αλλάξει τίποτα» 

 

Στις Βρτυξέλλες βρίσκεται από χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης όπου έχει επαφές με τις ομάδες των φιλελεύθερων, τους Σοσιαλιστές αλλά και τους Πράσινους στην Ευρωβουλή για την ένταξή του κόμματός του το «Ποτάμι».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Κώστα Σημίτη και απάντησε στο αν είναι δημιούργημα Εκδοτικών και Τηλεοπτικών ομίλων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, από τις Βρυξέλλες.

«Έχω δουλέψει σε όλα τα μέσα από τον 902 αριστερά μέχρι την Ελευθεροτυπία και με έχουν πει μέχρι και εκπρόσωπο της δεξιάς», σημείωσε. Όπως είπε, η τελευταία φωτογραφία με τον Κώστα Σημίτη είναι πριν 15 χρόνια. «Όσοι πιστεύουν ότι συνεργάζομαι με τον Σημίτη για να αλλάξω τη χώρα ας διαβάσουν άλλο μυθιστόρημα. Βρέθηκα πολύ κοντά και με τον Σημίτη αλλά και με τον Τσίπρα γιατί τους πήρα συνέντευξη», δήλωσε.

«Είναι θλιβερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα τα αλλάξει όλα και στην ουσία δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Υπόσχεται επιστροφή στο 2010 αλλά δεν λέει που θα βρούμε τα λεφτά», είπε.

«Η χώρα χρειάζεται μια ρεαλιστική επανάσταση όχι άλματα στο κενό δεν πρέπει να διακινδυνεύσει τη θέση στο ευρώ», συμπλήρωσε και υποστήριξε ότι τη λύση στην Ελλάδα θα τη δώσουν οι συνεργασίες των κομμάτων και όχι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις. 

newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ