2014-04-10 00:38:05
Φωτογραφία για Η Scarlett Johansson μιλάει για το διαζύγιό της
Είναι η πρώτη φορά από το 2011 που η Scarlett Johansson μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον Ryan Reynolds Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο C Magazine, η 29χρονη ηθοποιός κάνει αναφορά σ’ αυτά που αποκόμισε απ’ αυτό την εμπειρία που μετράει 3 χρόνια.

“Ήταν μια πολύ μοναχική κατάσταση. Είναι η πιο προσωπική απόφαση που θα κληθείς να πάρεις” είπε στο περιοδικό “Είχα αρκετό χρόνο στη διάθεσή μου να συνειδητοποιήσω την εμπειρία και να προχωρήσω. Όσο μεγαλώνω, τόσο καλύτερα γνωρίζω τον εαυτό μου και αυτό είναι κάτι που με βοηθάει στις σχέσεις μου”.

Η Johansson και ο Reynolds ήταν παντρεμένοι από το 2008 έως το 2011. Ο 37χρονος Reynolds έχει ήδη προχωρήσει σε επόμενο γάμο με την star του “Gossip Girl” Blake Lively, ενώ η Johansson έχει αρραβωνιαστεί τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac και περιμένουν το παιδί τους.

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη της στο Glamour, η Johansson παραδέχεται ότι είναι πια καλύτερα προετοιμασμένη για γάμο.

“Νιώθω ότι ξέρω τώρα τι χρειάζεται μια σχέση, και τι θέλω εγώ απ’ αυτή” αναφέρει στο τεύχος Μαΐου “Και ξέρω ότι έχω περισσότερα εργαλεία για να επικοινωνώ, όχι μόνο με το σύντροφό μου αλλά και με τον εαυτό μου. Όλο αυτό δεν είναι αιχμή για τον άνθρωπο που ήμουν παντρεμένη ούτε για το τι συνέβαινε στο γάμο μου, αλλά για το που ‘βρισκόμουν’ εγώ στη ζωή μου”.
ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ