2014-04-10 08:34:01
Φωτογραφία για ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΑ Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Την συστράτευση όλου του ΠΑΣΟΚ και κυρίως των υπουργών και των πιο προβεβλημένων στελεχών του, εν όψει εκλογών, αναμένεται να ζητήσει ο Ευ. Βενιζέλος στην συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη, στις 14:00. Στη Χαρ. Τρικούπη εκτιμούν ότι η έξοδος στις αγορές είναι μια σημαντική κίνηση με ισχυρό συμβολικό χαρακτήρα, αλλά εφιστούν την προσοχή ότι δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή της εξόδου από την κρίση.

Επισημαίνουν, επίσης, ότι για να επιτευχθεί αυτή η στροφή στην οικονομία το ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές του σήκωσαν δυσανάλογα μεγάλο βάρος και συγκρούστηκαν μετωπικά με τα στρώματα που παραδοσιακά ψήφιζαν το κόμμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση του. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί το κόμμα του να διεκδικήσει το μερίδιο που του αναλογεί στην ανάκαμψη της χώρας αλλά για να ακουστεί η φωνή του χρειάζεται να σταματήσουν οι εσωτερικές διχόνοιες. Την επιθυμητή ενότητα θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει αναθέτοντας σε όλους ρόλους για τις επικείμενες εκλογές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές. Επιπλέον, την Κυριακή, σε ειδική εκδήλωση θα ανακοινωθεί η δέσμη των προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ, που αποτελείται από 40 υποενότητες, κατανεμημένες σε τέσσερις άξονες: Κράτος και Πολιτικό Σύστημα, Ευρώπη, Ανάπτυξη, Κοινωνική Πολιτική.

ΑΜΠΕ  

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πόσο «έτρεχε» το Σύμπαν;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πόσο «έτρεχε» το Σύμπαν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ