2014-04-10 15:45:18
Φωτογραφία για F1> Επικεφαλής αεροδυναμικής στη Red Bull ο Φάλοους
Η Red Bull ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νταν Φάλοους στη θέση του επικεφαλής αεροδυναμικής στην ομάδα της Φόρμουλα Ένα, ενώ ο Πίτερ Προδρόμου, ο οποίος κατείχε το συγκεκριμένο πόστο και ο οποίος οδεύει προς τη ΜακΛάρεν, τελεί εν αδεία.

Η πρωταθλήτρια των κατασκευαστών αυστριακή ομάδα γνωστοποίησε πως ο Φάλοους, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από τη Red Bull αφού εργάστηκε ως επικεφαλής του επιτελείου αεροδυναμικής, επέστρεψε και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

Η ΜακΛάρεν είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο την απόκτηση του Προδρόμου, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο από Κύπριους γονείς, αλλά η Red Bull, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κατασκευαστών στη Φόρμουλα Ένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν αποφασισμένη να κρατήσει τον Βρετανό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Η αυστριακή ομάδα δεν γνωστοποίησε πότε τελειώνει επίσημα η άδεια του Προδρόμου, ο οποίος ήταν έως το 2006 επικεφαλής αεροδυναμικής της ΜακΛάρεν, στην οποία εντάχθηκε το 1991, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τον Άντριαν Νιούι στη Red Bull.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ