2014-04-10 15:46:03
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΒΕΛΛΗΣ
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες και πρόστιμο 2.500 ευρώ επιβλήθηκε στον Σταμάτη Βελλή, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να δει από κοντά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την Έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά και τιμώρησε τον Σταμάτη Βελλή για τις κρίσεις που έκανε για τη διαιτησία, με δεκαπέντε ημέρες αποκλεισμό εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσει 2.500 ευρώ.

Το ίδιο χρηματικό ποσό με τον ισχυρό της άνδρα θα πρέπει να πληρώσει και η ΠΑΕ Απόλλων.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αγωνίζεται την Κυριακή (13/4, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Superleague. Ούτως ή άλλως ο Βελλής έχει δηλώσει ότι δεν θα παρακολουθήσει άλλο ματς της ομάδας του, καθώς το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από αυτήν, με αφορμή τα παράπονα που έχει για τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Αναλυτικά η απόφαση

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.102/6-3-2014 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄ αυτόν πειθαρχική παράβαση των άρθρων 10 παρ. 1,δ ι και 11 παρ.2 και 3 του Π.Κ. και επιβάλλει σ΄ αυτόν ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα πέντε (15) ημέρες και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2500).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ