2014-04-10 17:04:05
Φωτογραφία για Στηρίζει τον Σοφοκλή η Μακάμπι
Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σίμον Μιζράχι μίλησε στο Goal για το ξέσπασμα το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη προς τον... οπαδό της Χάποελ και ξεκαθάρισε ότι η «ομάδα του λαού» θα σταθεί δίπλα του χωρίς όμως να μην παραδέχεται ότι η ενέργεια του Έλληνα σέντερ ήταν κατακριτέα!

«Ναι, έχω αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Η ομοσπονδία και η Χάποελ ζήτησαν δίκη και μάλιστα αυτή ορίστηκε για αύριο (σήμερα δηλαδή), αλλά καταφέραμε να πετύχουμε την αναβολή της, γιατί αυτή η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί σε ήρεμο πνεύμα και χωρίς τεντωμένα νεύρα» είπε στο «Goal» ο Σιμόν Μιζράχι, ο οποίος είναι και επιφανής δικηγόρος και συνέχισε:

«Έτσι η δίκη ορίστηκε για την τελευταία εβδομάδα του μήνα Απριλίου... Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε η τιμωρία του Σόφο να είναι μικρή. Ναι, δεν ήταν ωραία η εικόνα που έβγαλε επιτιθέμενος στην εξέδρα, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε τι είχε συμβεί νωρίτερα και τι είδους κουβέντες άκουσε».


Ο ισχυρός άνδρας της Μακάμπι συνέχισε:

«Αν δείτε στα βίντεο, ο οπαδός δραπετεύει με τη βοήθεια των οπαδών και του σεκιούριτι της Χάποελ. Από την πλευρά μας, εμείς καταθέσαμε προσφυγή κατά της ομοσπονδίας και της Χάποελ για την απόφαση της πρώτης να οδηγήσει την υπόθεση στο δικαστήριο. Είναι σίγουρο ότι ο Σόφο δεν έπρεπε να αντιδράσει. Οπως επίσης όμως πρέπει να ληφθούν μέτρα για τον άνθρωπο που εξανάγκασε τον παίκτη να φερθεί με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε και κατέληξε «Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είναι θέμα παιδείας η συμπεριφορά στο γήπεδο. Αλλά και θέμα του μάνατζμεντ της ομάδας. Για παράδειγμα, στο δικό μας γήπεδο τέτοια περιστατικά δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ» είπε ο Σιμόν Μιζράχι.

Ξεκάθαρη είναι η θέση του σχετικά με το τι πρέπει να συμβεί με τον οπαδό της Χάποελ…

«Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε μήνυση στο πρόσωπο. Αυτό είναι δουλειά της ομοσπονδίας και του ίδιου του συλλόγου. Θα το κάνουν; Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να ξαναπατήσει το πόδι του σε γήπεδο» λέει ο Μιζράχι.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ