2014-04-10 21:30:45
Φωτογραφία για Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού θυμάται και τιμά...
 

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 , όπως κάθε χρόνο , ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος τέλεσε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αποθανόντων αξιωματικών, ε.α. και ε.ε. , καθώς και αρτοκλασία υπέρ υγείας των ε.ε και ε.α. αξιωματικών του Τεχνικού Σώματος και των οικείων τους. Στη διάρκεια της τελετής επικράτησε έντονο συγκινησιακό κλίμα καθώς ζωντάνεψαν σε όλους τους παρισταμένους οι μνήμες από τη συμβίωση με τους απελθόντες από την εφήμερη αυτή ζωή.

Η όλη εκδήλωση συνεχίσθηκε με την παράθεση καφέ και γεύματος στην επιβλητική αίθουσα τιμών της ΛΑΕΔ για όλους τους παρευρεθέντες , από το ΔΣ του Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο κο Τσιμπερδώνη Ιερεμία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της σύσσωμη η ηγεσία του Τεχνικού Σώματος με επικεφαλής τον Δντη του Σώματος Υποστράτηγο κο Χοσάδα Νείλο , ο οποίος εκπροσώπησε και τον κο Αρχηγό ΓΕΣ ενώ τον κο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ εκπροσώπησε ο Σχης (ΤΧ) κος Μπαντούνας Χρήστος , υποδιευθυντής της ΛΑΕΔ. Το σύνολο των αποστράτων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ κος Μαυροδόπουλος και ο νεοκλεγείς αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΑΣ κος Ροζής Βασίλειος.

Παρέστη μεγάλος αριθμός από τους οικείους των μνημονευθέντων και πλήθος μελών και φίλων του Συνδέσμου , περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ