2014-04-11 15:21:33
Φωτογραφία για Ένας ματς-ένας τίτλος
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, σε ένα ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου ενδεχομένως θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Οι «κόκκινοι», που οδηγούν την κούρσα με 74 βαθμούς, «τρέχουν» ένα σερί εννιά νικηφόρων αγώνων και θέλουν το τρίποντο, για να κάνουν άλλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 24 χρόνια. Από την άλλη, οι «σίτιζενς», που βρίσκονται στην τρίτη θέση με 70 βαθμούς, αλλά και δύο ματς λιγότερα, ενδεχομένως να βολεύονται και με ισοπαλία, αφού και σε τέτοια περίπτωση, όλα θα εξαρτώνται από αυτούς.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν ουσιαστικά πλήρεις. Για τη Λίβερπουλ, μοναδική απουσία είναι αυτή του Άγκερ, η οποία, όμως, δεν επηρεάζει, ενώ για τη Σίτι πιθανότατα επιστρέφει ο Αγουέρο, ενώ και ο Τουρέ, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα, αναμένεται να είναι διαθέσιμος.


Σε ό,τι αφορά την προϊστορία και συγκεκριμένα στα τελευταία δέκα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, η Λίβερπουλ έχει μόλις μία νίκη, η Σίτι έχει τρεις, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Από εκεί και πέρα, η έτερη διεκδικήτρια του τίτλου, Τσέλσι δοκιμάζεται στην έδρα της Σουόνσι, «ψάχνοντας» το πρώτο διπλό, αφού σε δύο επισκέψεις, έφυγε με την ισοπαλία, ενώ σε ό,τι αφορά τη μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ και η Έβερτον δοκιμάζεται στην έδρα της Σάντερλαντ.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

Σάββατο, 12/4

Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ

Κρίσταλ Πάλας-Άστον Βίλα

Σάντερλαντ-Έβερτον

Σαουθάμπτον-Κάρντιφ

Στόουκ-Νιουκάστλ

Φούλαμ-Νόριτς

Κυριακή, 13/4

Σουόνσι-Τσέλσι

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι

Τρίτη, 15/4

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ

Τρίτη, 6/5

Μάντσεστερ Γιουν.-Χαλ

Η επόμενη αγωνιστική (35η)

Σάββατο, 19/4

Τότεναμ-Φούλαμ

Άστον Βίλα-Σαουθάμπτον

Νιουκάστλ-Σουόνσι

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας

Χαλ-Άρσεναλ

Κυριακή, 20/4

Νόριτς-Λίβερπουλ

Τσέλσι-Σάντερλαντ

Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουν.

Δευτέρα, 21/4

Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Μπρομ
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ