2014-04-11 16:27:09
Φωτογραφία για Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ UNICEF!
Μεγάλη συμμετοχή είχε ο χθεσινός Ραδιομαραθώνιος της UNICEF στον οποίο πήρε μέρος όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει και ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα δίπλα σε τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά, δείχνοντας το μεγαλείο του συλλόγου και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Έτσι, ο ραδιομαραθώνιος με θέμα «καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά», στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στη βοήθεια και αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών.

Αναλυτικά το σχετικό μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο facebook:

Ραδιομαραθώνιος UNICEF: Η ευαισθησία και η συμμετοχή έκλεψαν την παράσταση!

Η μεγάλη συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση του κοινού χαρακτήρισε το χθεσινό Ραδιομαραθώνιο της UNICEF, κάτω από το σύνθημα «Καμιά γενιά χαμένη! Νερό, φαγητό, υγεία για όλα τα παιδιά» που το βράδυ της Πέμπτης 10 Απριλίου δέχθηκε πολλές εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις.


Ο μεγάλος ετήσιος Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά του κόσμου πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη δεκάδων ραδιοσταθμών σε όλη τη χώρα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της UNICEF και συμμετείχαν είτε σε κοινές ζώνες εκπομπής είτε μέσα από ειδικά αφιερώματα και εκπομπές στα προγράμματά τους, μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς σε όλη την επικράτεια.

Οι προσφορές συνεχίζονται! Κάντε τώρα τη δωρεά σας στο 801 500 12345 (καλείτε από σταθερό τηλέφωνο και απαντά άνθρωπος της UNICEF για να δηλώσετε την πρόσφορά σας), ηλεκτρονικά στο http://www.unicef.gr/emergncs/rm14.php και από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ στο 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3 ευρώ + ΦΠΑ ανά κλήση).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ