2014-04-11 23:05:12
Φωτογραφία για ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ Μ.!
Ρε τι είναι τούτοι ρε; Απλά για γέλια κάποιοι... πράσινοι (φανεροί και μη) που θεωρούν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έκατσε και έχασε στο Κάουνας γιατί... φοβήθηκε την ομάδα που πέρασε σαν 4η με την ψυχή στο στόμα, και δε φοβήθηκε τον ΔΙΣ πρωταθλητή ευρώπης που την διέσυρε στο Λονδίνο πριν λίγους μήνες με 100-88!

Ανάθεμά μας αν έκατσαν να δουν τον αγώνα βέβαια, γιατί αν τον είχαν δει θα έβλεπαν ότι ο Ντέντμον και η άμυνα της Ζαλγκίρις έδεσαν χειροπόδαρα την Ρεάλ Μ. που ήταν πολύ άστοχη από την περιφέρεια. Επίσης, στους τελευταίους αγώνες, παίκτες κλειδιά της Ρεάλ μοιάζουν εκτός φόρμας (π.χ Ροντρίγκεζ).

Ίσως βέβαια να θεωρούν ότι όταν σούταραν οι παίκτες της Ρεάλ Μ. έβλεπαν το φάντασμα του...  άφαντου ΚΑΙ ΧΘΕΣ Μήτσου, και γι'αυτό δε μπορούσαν να βρουν το στόχο.

Τώρα βέβαια, όλα αυτά είναι ο πόνος που βγαίνει, αφού η χθεσινή τους ήττα στο ΣΕΦ έγινε με τον χειρότερο τρόπο, με τον τρόπο που δε θα ήθελαν να χάσουν από τον Ολυμπιακό ούτε στο χειρότερό τους εφιάλτη. Δηλαδή, με τρίποντο του Σπανούλη στην εκπνοή, αυτού που τους... έφτυσε για να πιάσει λιμάνι, να γίνει αρχηγός, να σηκώσεις ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ Ευρω-κούπες και να φοράει τη φανέλα με το 7! 


Αλλά να μας πείτε, οι... αντικειμενικοί αυτοί Ελληνάρες που θέλουν το καλό του Ελληνικού μπάσκετ, έκαναν θέμα τη συμπεριφορά των οπαδών του Θρύλου στο ΣΕΦ και το γεγονός ότι κάποιοι πάτησαν παρκέ για να πανηγυρίσουν, ενώ... αποφάσισαν κιόλας ότι πρέπει να τιμωρηθεί η έδρα του Θρύλου, προκειμένου φυσικά να παίξει με τη Ρεάλ Μ. με ακόμα μεγαλύτερο μειονέκτημα.

Όπως όλοι καταλαβαίνουν, τρέμουν στην πιθανότητα να βρεθεί ο Θρύλος σε ακόμη ένα φάιναλ φορ, γιατί αν γίνει αυτό... θα έρθει πολύ πιο κοντά η 3η σερί ευρωπαϊκή κούπα! 

Υ.Γ1.  Τα χαμόγελα παραμένουν... πλατιά, γιατί φύγατε πονεμένοι από το ΣΕΦ με το χειρότερο δυνατό για σας τρόπο. Τώρα, ποιος και αν θα τα καταφέρει να πάει στο φάιναλ φορ θα το δούμε. Αλλά κάντε μας τη χάρη, μην αρχίσετε μετά για τη... Ρωσική μαφία και τη διαιτησία που σπρώχνει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γιατί θα είστε για ακόμα μία φορά... τουλάχιστον γραφικοί.

Υ.Γ2. Παυσίπονα υπάρχουν πολλά, εσείς που έχετε τα "μέσα" κάντε ένα τηλέφωνο να σας τα φέρουν στο γραφείο που κάθεστε να γράψετε άρθρα και από χθες υπάρχουν... δυσκολίες! Επίσης, ένα... μαξιλάρι θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο... Όχι, μην πάει το μυαλό σας αλλού,απλά για να βλέπετε από ψηλότερα αυτά που γράφετε και δεν πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι.

Υ.Γ3. Για αυτούς που ασχολήθηκαν με τους πανηγυρισμούς των παικτών του Θρύλου χθες, μήπως να τους πούμε να κλαίνε που σας κέρδισαν την επόμενη φορά; Επίσης, βάλτε να δείτε κανένα βίντεο με τους δικούς σας παίκτες μετά από νίκη της ομάδας σας επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, να δείτε πως πανηγυρίζουν. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ