2014-04-11 23:46:04
Φωτογραφία για Η... ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΛ (ΡΗΟΤΟ)
Στην... κακή στιγμή απέδωσε ο Σέρχιο Γιουλ την απρόσμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις, η οποία φέρνει τη «βασίλισσα» αντιμετώπη με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και όχι με τον Παναθηναϊκό, όπως όλοι περίμεναν.

Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ ενημέρωσε τους θαυμαστές του για το αποτέλεσμα των Μαδριλένων στη Λιθουανία σχολιάζοντάς το σαν... ένα άσχημο ματς από πλευράς του ίδιου και των συμπαικτών του.

«Ήττα στο Κάουνας 87-80 σε ένα κακό παιχνίδι! Στον έκτο όμιλο είμαστε δεύτεροι! Ο αντίπαλός μας στα προημιτελικά είναι ο Ολυμπιακός! Όλοι στο Παλάθιο. Hala Madrid», έγραψε ο Γιουλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, ενώ για την αναμέτρηση σχολίασε:

«Ήταν ένα πολύ κακό ματς για εμάς. Ξεκινήσαμε αδύναμα και στο τέλος η Ζαλγκίρις είχε μεγαλύτερη ακρίβεια, οπότε έφτασαν στη νίκη. Σήμερα δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα και εξαιτίας αυτού δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Τζάστιν Ντέντμον έκανε τον καλύτερό του αγώνα. Είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ και δεν τον σταματήσαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ