2014-04-12 21:46:06
Φωτογραφία για Στην Αριστοτέλους ένα γραμματόσημο για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας
Παρουσιάστηκε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους από τα ΕΛΤΑ το ειδικό γραμματόσημο για τον... θεσμό της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, , αξίας 0,90 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις. Στον χώρο της πλατείας υπάρχουν "τροχο-ταχυδρομείο" και γραμματοκιβώτιο, καθώς επίσης και ταχυδρόμοι.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίζονται, προκειμένου να δημιουργήσουν επί τόπου το προσωπικό τους γραμματόσημο και να το ταχυδρομήσουν σε όλο τον κόσμο. Την εκδήλωση πλαισιώνει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση διατεθούν δωρεάν 5000 κάρτες με όλες τις θεματικές της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014.

Υπάρχουν άλλα τέσσερα ειδικά συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα: ειδικό συλλεκτικό τετράδιο με ένθετο αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη, ειδικό αριθμημένο φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου σε πολυτελή συσκευασία, σετ 10 καρτών της Θεσσαλονίκης με αυτοκόλλητα γραμματόσημα και βελούδινη κασετίνα με επάργυρο γραμματόσημο της ΕΠΝ2014.

thousandnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ