2014-04-13 09:45:20
Φωτογραφία για ΓΚΛΕΓΚΛΕΣ : ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ!
Σε πελάγη... ευτυχίας πλέουν αυτές τις ημέρες οι Παίδες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Superleague Κ15 στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου νίκησαν με 0-1 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο!

Οι ερυθρόλευκοι είδαν τους κόπους μίας χρονιάς να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο και τώρα απολαμβάνουν τις στιγμές.

Ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου, Κώστας Γκλεγκλές, μίλησε στον «Γαύρο» για την επιτυχία της ομάδας του τονίζοντας αρχικά για τον τελικό: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι... Και οι 2 ομάδες δώσαμε ό,τι περισσότερο είχαμε για να πάρουμε την κούπα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός, είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργήσει την πολύ μεγάλη ευκαιρία εκτός από το τετ-α-τετ του Υφαντίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, κυριαρχήσαμε απόλυτα, επιβάλαμε το παιχνίδι μας και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τον κόσμο που βρέθηκε στο Αγρίνιο και τους ενίσχυσε: «Ήταν πραγματικά το κάτι άλλο, απίστευτο συναίσθημα να φωνάζουν για την ομάδα σου. Είπαμε με τα παιδιά πως πρέπει να κερδίσουμε γι’ αυτό τον κόσμο, γιατί μας πιστεύει και θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους. Ένιωσα απλά πόσο όμορφο πράγμα είναι να είσαι Ολυμπιακός».

Σχετικά με το τι είπαν στα αποδυτήρια και η απόδοση της ομάδας άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο: «Τίποτα απολύτως, απλά στο πρώτο ήμασταν παρά πολύ αγχωμένοι και δεν μας έβγαινε τίποτα. Στα αποδυτήρια απλά ηρεμήσαμε και καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο για να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος και το κάναμε».

Τον τίτλο τον αφιερώνει στην ομάδα και την οικογένειά του: «Πρώτα απ’ όλα στην ομάδα μου γιατί χωρίς όλα αυτά τα παιδιά δεν θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και δεύτερον στην οικογένειά μου που χωρίς αυτήν εγώ δεν θα ήμουν στο επίπεδο που είμαι αυτή τη στιγμή και την ευχαριστώ που είναι σε όλα διπλά μου».

Τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως το όνειρο του κάθε παιδιού είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου γιατί μου αρέσει να βάζω μικρούς στόχους για το μέλλον. Ο επόμενός μου στόχος είναι την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν να αγωνίζομαι στην Κ17 και όχι στην Κ16. Πιστεύω πως με τη σκληρή δουλειά που κάνω θα το καταφέρω αυτό».

Ο Γκλεγκλές ήταν αυτός ο οποίος είχε ζητήσει από τον Τάσο Θέο να φωνάζει η ομάδα τον ύμνο και σχολιάζει για αυτή του την πρωτοβουλία: «Στην αρχή της χρονιάς είχα πάρει μόνος μου την πρωτοβουλία να πω στον προπονητή μου να το φωνάζουμε πριν από κάθε αγώνα.

Πραγματικά μας βοηθάει πάρα πολύ, εγώ προσωπικά ανατριχιάζω όταν λέω αυτά τα λόγια πρώτος και στη συνέχεια τα επαναλαμβάνουν οι συμπαίχτες μου. Τιμάμε πιστεύω το όνομα του Ολυμπιακού με αυτό τον τρόπο».

Για το γεγονός ότι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Χάρηκα πάρα πολύ που βγήκα πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, είναι τιμή μου!».

Τελειώνοντας συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου γιατί χάρη σε αυτόν φτάσαμε ως άδω και όλους τους υπόλοιπους προπονητές που μας βοήθησαν. Από εδώ και πέρα όμως αρχίζουν τα καλύτερα, είμαστε μια οικογένεια και τα αγαπάω παρά πολύ αυτά τα παιδιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ