2014-04-13 14:52:11
Φωτογραφία για Τα παρατούν και στο νοσοκομείο του Πύργου!
Όπου βρουν… αυτό συμβαίνει καθημερινά, πλέον, με ασυνείδητους πολίτες που για τον ένα ή τον άλλο λόγο παρατούν τα σκυλιά τους σε όποιο χώρο βρουν μπροστά τους! Τρανό παράδειγμα ο σκυλάκος της φωτογραφίας που… εγκαταλείφθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου Πύργου, δεμένος μάλιστα με σιδερένιο κολάρο!

Η συγκεκριμένη ενέργεια μας δίνει την αφορμή να δημοσιεύσουμε σήμερα μέρος ενός άρθρου από το lifo.gr που, μεταξύ άλλων, επισημαίνει τα παρακάτω «Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή να κάνεις μαθήματα φιλοζωίας στους ανθρώπους αλλά τουλάχιστον ας έχουμε κατά νου τα βασικά. Μη το πάρεις σπίτι σου αν δεν είσαι αποφασισμένος.

Αν τελικά το πάρεις απόφαση, διάλεξε κάποιο από τα χιλιάδες παρατημένα στα κυνοκομεία και τους δρόμους. Όταν το πάρεις, ανέλαβε τις ευθύνες σου. Αν φτάσεις να μην μπορείς να το συντηρήσεις, κάνε κάτι να μη βρεθεί στο δρόμο.

Τέλος, όταν το βρεις στο δρόμο, δεν είσαι υποχρεωμένος να το φροντίσεις αλλά τουλάχιστον μη το κλωτσήσεις. Δεν σου φταίει το ζώο. Αν σου δείχνει δόντια, είναι γιατί εσύ το έμαθες έτσι. Και επίσης έχε κατά νου ό,τι η ιστορία έχει δείξει πως όταν αρχίζουν οι διωγμοί των ζώων, πλησιάζουν και αυτοί των ανθρώπων…»

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ