2014-04-13 16:45:09
Φωτογραφία για Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε τις πωλήσεις του S4 για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας
Το Samsung Galaxy S5 κυκλοφόρησε στις 11 Απριλίου σε 125 χώρες και φαίνεται να ξεπερνά σε πωλήσεις τον προκάτοχό του Samsung Galaxy S4 όσον αφορά στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Συνολικά οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας παρουσιάζουν από 30% έως 100% αύξηση συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Σύντομα το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε 150 χώρες ανά τον κόσμο αντί για 125 που είναι τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορέα, η Samsung έχει λάβει εκατομμύρια παραγγελίες για την συσκευή και φαίνεται να ανησυχεί για το εάν έχει αρκετά αποθέματα για να καλύψει την αγορά.

Την προηγούμενη χρονιά το Samsung Galaxy S4 πούλησε 10 εκατομμύρια σε λιγότερο από ένα μήνα ενώ ο προκάτοχός του Samsung Galaxy S III χρειάστηκε 50 ημέρες για να φτάσει τα 10 εκατομμύρια. ΤοSamsung Galaxy SII πούλησε 10 εκατομμύρια σε 5 μήνες ενώ το πρώτο Samsung Galaxy S χρειάστηκε 7 μήνες.

Σε πολλές χώρες οι επίδοξοι αγοραστές του Samsung Galaxy S5 έπρεπε να περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν τη συσκευή, εικόνα που μας θύμισε τις ουρές που γίνονται για την αγορά των iPhone. Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung «κορόιδευε» σε παλαιότερο διαφημιστικό σποτάκι όσους έκαναν ουρές για το iPhone.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ