2014-04-13 22:22:54
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 3ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΣΠΑΘΑ!
Τη στιγμή που σηκωνόταν στον ουρανό του Πειραιά το 41ο πρωτάθλημα του Θρύλου, τα πράσινα ΜΜΕ τα είχαν βάλει με τον... Σπάθα για την 3άρα που δέχθηκε η... ομαδάρα του Αναστασίου στα πηγάδια από την Ξάνθη.

Άντε και καλά... Play Offs Ας τα δούμε αναλυτικά : 

prasinanea.gr : Με το "Σπάθα" της

Με τον διαιτητή Ηλία Σπάθα να καθαρίζει από την αρχή τη... μπουγάδα, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αλλάξει την... ειμαρμένη για επικράτηση της Ξάνθης και ηττήθηκε με 3-1 στα Πηγάδια. Ο Κλωναρίδης το πράσινο γκολ, αποβολή του Κουτρουμπή στο 16'.

leoforos.gr : Ο Καραγκιόζης του Σπάθα-ρη

Θέατρο σκιών που παραπέμπει σε Καραγκιόζη, με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Σπάθα στην Ξάνθη, όπου ο Παναθηναϊκός έχασε 3-1

Έργο... Σπάθα η ήττα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη με 3-1. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν προκλητικά υπέρ της ακριτικής ομάδας, σε τέτοιο βαθμό που όχι απλά ανακάλυψε πέναλτι του Κουτρουμπή στο 17', αλλά απέβαλε κιόλας τον νεαρό αμυντικό, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες για 73 λεπτά.


prasini.gr : Εμφανίστηκε ο… Σπαθα(ρη)ς στην Ξάνθη! (photos)

Με τον Πειραιώτη ρέφερι να δίνει… ρεσιτάλ, οι ακρίτες πήραν μια… σπαθένια νίκη, με 3-1 επί του Παναθηναϊκού και παίζουν μπαράζ.

Το μήλο κάτω απ’ την μηλιά θα πέσει, λέει η γνωστή παροιμία που πήρε σάρκα και οστά και σήμερα το απόγευμα στην Ξάνθη. Εκεί όπου, η γηπεδούχος ομάδα, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον.. Ηλία Σπάθα, κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα μέσω των μπαράζ…
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ