2014-04-13 22:48:06
Φωτογραφία για Δύο συλλήψεις αντιεξουσιαστών για την επίθεση με 15 μολότοφ
Σε δύο συλλήψεις ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο προχώρησε η Αστυνομία στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο χώρο περιμετρικά του ΑΠΘ Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr το ένα από τα δύο άτομα είχε εμπλακεί σε επίθεση εναντίον ειδικού φρουρού στην Αθήνα. Κατά τα επεισόδια σημειώθηκαν περίπου 30 προσαγωγές ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Άντρας των ΜΑΤ νοσηλεύεται στο 424

Στη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε στο χέρι ένας άντρας των ΜΑΤ. Τη στιγμή που οι δυνάμεις των ΜΑΤ κατεδίωκαν του αντιεξουσιαστές από το τουρκικό προξενείο προς το ΑΠΘ ο αστυνομικός τραυματίστηκε από χειροβομβίδα κρότου - λάμψης. Οι πληροφορίες του thestival αναφέρουν ότι η χειροβομβίδα εξερράγη στο χέρι του αστυνομικού.

Ενημερώθηκε έγκαιρα η διμοιρία του προξενείου

Την ώρα που η ομάδα των αντιεξουσιαστών εξήλθε από τον πανεπιστημιακό χώρο και κινήθηκε προς το τουρκικό προξενείο άντρες του τμήματος ενημέρωσης της ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν για την κίνηση τη διμοιρία φύλαξης του τουρκικού προξενείου
. Όταν οι αντιεξουσιαστές πλησίασαν το προξενείο, οι άντρες των ΜΑΤ είχαν ήδη κατέβει από την αστυνομική κλούβα και περίμεναν την επίθεση. Οι αντιεξουσιαστές έριξαν 15 βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στο χώρο περιμετρικά του ΑΠΘ. Λίγο μετά τις 4 οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν εντός του ΑΠΘ και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Το αντιεξουσιαστικό κίνημα τεστάρει τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζοντας την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα δήλωσε στο thestival.gr ότι οι αντιεξουσιαστές επιχειρούν με τον τρόπο αυτό να τεστάρουν τα αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ. υπό τις εντολές της νέας διοίκησής της.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ