2014-04-14 01:00:34
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ, ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ... ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΛΟΣΑΝΤΑ! (PHOTOS)
Το τιμώμενο πρόσωπο και επίτιμος καλεσμένος στη φετινή φιέστα του Ολυμπιακού, ήταν ο θρυλικός, Χούλιο Λοσάντα.

Ο μεγάλος άσος του Θρύλου τη δεκαετία του ‘70, ήταν ένας ποδοσφαιριστής που το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων οπαδών του Θρύλου!

«Στην μπάντα, στην μπάντα, περνάει ο Λοσάντα», φώναζαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν από μερικές δεκαετίες και αυτό ακριβώς το σύνθημα ακούστηκε και πάλι το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τα matrix του γηπέδου άρχισαν να προβάλλονται στιγμιότυπα με τα όσα έκανε ο Ουρουγουανός στο παρελθόν με τη φανέλα των ερυθρόλευκων.

Ο μεγάλος Χούλιο Λοσάντα έκανε την εμφάνισή του και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει! Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, ενώ ήταν εμφανώς και πολύ συγκινημένος.

Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ήταν αυτός που τον βράβευσε, δίνοντάς του μία τιμητική πλακέτα και μία ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο 41 στην πλάτη και το όνομά του.

Ο Λοσάντα φίλησε τη φανέλα, την κρατούσε σφιχτά και με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Θέλω να πω δυο κουβέντες, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου και να την αφιερώσω εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών που έχουν πάρει αυτά τα 41 πρωταθλήματα, σε εσάς τον κόσμο, τον 12ο παίκτη μας».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ