2014-04-14 01:46:06
Φωτογραφία για Το συγκινητικό «αντίο» του ταξιάρχου ε.α. Κ. Κόντη
Ο Ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Κόντης μετά την απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για αποστράτευσή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση  «Αισθάνομαι την υποχρέωση, με την ευκαιρία της αποστρατείας μου από τις τάξεις του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, να ευχαριστήσω θερμά όλες τις πολιτικές αρχές και τους φορείς, καθώς κ& iota; όλους τους συναδέλφους- συνεργάτες και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., για την αγαστή και ανέφελη συνεργασία μας καθώς και για τις άριστες σχέσεις που οικοδομήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από τριάντα χρόνια υπηρεσίας, γεμάτος αναμνήσεις και εμπειρίες, αποχωρώ από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο υπηρέτησα με δημοκρατικές αρχές και αξίες, ανιδιοτέλεια, σεβασμό και πρ&omic ron;σήλωση στο καθήκον από νευραλγικά πόστα, έχοντας συμπαραστάτες τους πολίτες, τους συνεργάτες μου και την οικογένειά μου.

Δώσαμε όλοι μαζί τη «μάχη» της καθημερινότητας για την κοινωνική ασφάλεια των πολιτών και την πάταξη της εγκληματικότητας, της διαφθοράς και της θεμελίωσης της έννομης τάξης και καταφέραμε να εμπε&de lta;ώσουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτών και της Αστυνομίας.

Μετά και την αποστρατεία μου από το Σώμα παραμένω ενεργός πολίτης και ταυτόχρονα αρωγός στο δύσκολο και πολυσήμαντο έργο που καθημερινά καλείται να επιτελέσει ο Έλληνας Αστυνομικός, ιδιαίτ ερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τους πολίτες.

Kωνσταντίνος Κόντης

Ταξίαρχος ε.α. ΕΛ.ΑΣ».
patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ