2014-04-14 14:56:07
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Βεργώνης: Το γκολ στο 78’ ήταν μεγάλη ανακούφιση
Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Αλέξανδρος Βεργώνης, μίλησε στον... NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα, για:

-την χθεσινή (13/04) νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα: «Παρότι έχουμε μάθει να παίζουμε με πίεση, όταν φτάνεις στο τέλος τα πόδια βαραίνουν περισσότερο. Όπως πήγε το ματς, το γκολ στο 78’ ήταν μεγάλη ανακούφιση. Κομβικό σημείο για να παραμείνουμε στην κατηγορία ήταν η ισοπαλία με τον Άρη και το διπλό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και αυτά τα αποτελέσματα ήρθαν μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Μετά τη νίκη στα Γιάννενα, όμως, πιστέψαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-τα όσα ακούστηκαν για εύνοια της Βέροιας που βοήθησε στην παραμονή: «Τέτοιες… κατηγορίες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Εμείς απλώς κοιτούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Και στο τέλος το καταφέραμε».

-τις πολλές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: «Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο οι πολλές αλλαγές προπονητή. Η διοίκηση όμως ξέρει να στηρίζει όσους προσφέρουν στην ομάδα».

-το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα: «Μετά τους δύο πρώτους αγώνες δεν πήγαμε καλά. Υπήρχε χαλαρότητα και καθόλου ηρεμία. Μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους. Σιγά-σιγά όμως συνειδητοποιήσαμε την κατάσταση».

-το μέλλον του: «Τώρα γιορτάζουμε την επιτυχία. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση μετά το Πάσχα και θα δούμε τι θα γίνει με το συμβόλαιο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ