2014-04-14 15:12:47
Φωτογραφία για ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΡΝΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ
Στη δέσμευση 96 αρνιών προέλευσης Βουλγαρίας προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο στην αγορά του Ρέντη. Ειδικότερα, οι έλεγχοι αυξάνονται και εντατικοποιούνται σε όλα σημεία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας τροφίμων, ειδικότερα εκείνων που παραδοσιακά αυτές τις ημέρες παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση.

Στο πλαίσιο αυτό ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, δέσμευσαν 96 αρνιά συνολικού βάρους 1.200 κιλών, προέλευσης Βουλγαρίας. Τα αρνιά βρέθηκαν έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των επιθεωρητών στη κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη. Τα συγκεκριμένα σφάγια δεσμεύτηκαν καθώς οι σφραγίδες καταλληλότητας υγειονομικού κτηνιατρικού ελέγχου δεν ήταν ευκρινείς, αλλά ελλιπείς και ασαφείς, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Επίσης, σε κρεοπωλείο στην περιοχή της Νίκαιας, κατά διενεργηθέντα υγειονομικό έλεγχο, οι ελεγκτές δέσμευσαν για τους ίδιους λόγους ακόμη 10 αρνιά, επίσης προέλευσης Βουλγαρίας, συνολικού καθαρού βάρους 100 κιλών. Η περαιτέρω τύχη των δεσμευμένων αρνιών, θα κριθεί σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ