2014-04-14 17:34:16
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Πάνω στην τακτική δούλεψε ο Γιώργος Γεωργιάδης δίνοντας έμφαση στον αμυντικό και επιθετικό τομέα. Εκτός από τον Μαντούρο που είναι τραυματίας εκτός αποστολής έμειναν και οι περισσότεροι με την Λειβαδιά, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Φυσικά το πρόγραμμα όσων αγωνίστηκαν χθες αφορούσε την σωματική αποκατάστασή τους με χαλαρές ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η προπόνηση των υπόλοιπων, σε πρόγραμμα που αναλώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού σε αμυντικό και επιθετικό επίπεδο. Για τις ανάγκες της προπόνησης, συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από δανεισμό.

Ο Μαντούρο ήταν ο μόνος που δεν προπονήθηκε, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μυϊκή ομάδα πάνω από τον αχίλλειο τένοντα
. Ο Ολλανδός που εξετάστηκε και από το τιμ κλινικής που τον παρακολουθεί μετά τους παλαιότερους τραυματισμούς του θα συνεχίσει ατομικό πρόγραμμα και σε 10 μέρες θα επανεξεταστεί. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποθεραπείας σε ανάλογες περιπτώσεις διαρκεί περίπου τρεις εβδομάδες (και πάντα με συχνή επανεκτίμηση της κατάστασης και προσαρμογής του προγράμματος προπόνησης), με τον παίκτη ήδη να έχει διανύσει τη μια εξ αυτών.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους 18 “εκλεκτούς” για το ματς της Τετάρτης. Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους:

Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ